fbpx

A MÁRKÁRÓL

VIKTORIAVARGA BUDAPEST

Merész színhasználat, kortalan design

A VIKTORIAVARGA BUDAPEST márka legfőbb alkotóelemei a merész színhasználat, a kortalan design és a különleges szabásvonalak. Minden részletében jelen van az elegancia, de sohasem erőltetett. Minden elemében végiggondolt, ettől lesz könnyed. A merész vonalak, struktúrák, anyagok és a gyengédség teszi könnyeddé. A darabjaim légiességet sugároznak, mégis bennük rejlik a városi nő eleganciája és ereje.

Intelligens, kifinomult, kortalan nőknek készülnek: hordható, mégis egyedi, szemet gyönyörködtető sziluettekkel, amelyek akár egész napos viseletként is kiválóan funkcionálnak. Munkahelyen, ugyanakkor egy hangsúlyosabb kiegészítővel fogadásra egyaránt tökéletes viselet.

A márka két meghatározó vonalat képvisel. A szezonális kollekciók hangulatokat, inspirációkat, kreatív, újító világot jelenítenek meg, folyamatosan új formákat keresve a szépség és elegancia kifejezésére. A Signature kollekció a márka meghatározó vonala, a kifinomult anyagok és újító vonalak egyvelege, magas minőségi részletekkel. Estélyi ruhák, alkalmi szoknyák és kézzel készült kabátok eklektikus keveréke.

A TERVEZŐRŐL

Tervező és márkatulajdonos

Egész életemben álmodoztam az alkotásról, majd arról, hogyan váltom valóra az álmaimat.

Teniszjátékosként kezdtem a karrieremet, majd tenisz edzőként folytattam, és ezután egyenes út vezetett a pénzügyi diplomáig. Ezt követően éveken át különböző pénzügyi pozíciókban dolgoztam, de hiányzott az életemből a kreativitás. Rövid időre Kanadába, Torontóba sodort az élet, ahol hamar rájöttem, hogy másfajta életet szeretnék élni, ideje megvalósítani az álmaimat. 2014-ben tettem meg az első nagy lépést ehhez, beiratkoztam a KREA Kortárs Művészeti Iskola divattervező szakára.

Hiszem, hogy a nőiség megélése egyre jobban előtérbe kerül, és ez visszatükröződik a kollekcióimon is. Ez teszi a ruhákat kortalanná. A ruháim hordhatóak, mégis egyediek, abban az értelemben, hogy a kulcsdarabok, ruhák, szoknyák, kabátok és estélyi ruhák vonzzák a tekintetet.

“Ott van valahol az én virágom…”

– Antoine de Saint-Exupéry

0
    0
    Shopping Bag
    A Shopping Bag üresVissza a webshopba