fbpx

MADE-TO-MEASURE

MADE-TO-MEASURE

A hölgyek az összes kollekció darabjai közül választhatnak, és a ruhák az egyedi elképzeléseknek megfelelően

(pl .: a színek, anyagok, az ujjak és a szoknya hosszának változtatása) készülnek el – kiemelve az egyéni adottságokat.

A ruhák méretvétel után, személyes szabásminta alapján készülnek.

Az árak elsősorban a választott fazontól, a felhasznált anyagtól és a szükséges technológiától / kézimunkától függenek – csak hozzávetőlegesen listaár + 10-30%.

A ruha elkészítésének átlagos időtartama 2-3 hét.

 

ESKÜVŐI KOLLEKCIÓ

Az esküvői kollekció elkészítése során azoknak a menyasszonyoknak az igényeit tartottam szem előtt, akik számára fontos, hogy kényelmesen, fesztelenül érezhessék magukat az esküvőjükön és hogy olyan ruhájuk legyen, amit akár a későbbiekben is hordhatnak egy-egy ünnepi alkalomra.

A  kollekció elsősorban olyan menyasszonyoknak szól, akik szeretik a divatot, a kortárs sziluetteket és nem riadnak vissza egy-egy egyedi, különleges megoldástól. A tervező ruhái amellett, hogy minőségi anyagokból, egyedi kézműves technikákkal és szabással készülnek, könnyen hordhatók, és az egyéni testalkathoz, igényekhez igazíthatók. Így mindenki megtalálhatja azt a formát és hangulatot, ami hozzá közel áll. A kiegészítők között fátylak és fejdíszek is megtalálhatók, hogy a legfontosabb esküvői kellékek biztosan illeszkedjenek a ruhákhoz.

A meglévő VIKTORIAVARGA darabok változtathatók és egyedi elképzelések is megvalósíthatók. A színes VIKTORIAVARGA estélyi ruhák fehér esküvői változatban is elkészíthetők.

Mivel az esküvői darabok személyre szabva készülnek el, érdemes egy-két hónappal a nagy nap előtt megrendelni őket, melyet követően 2-3 próba javasolt.

Mivel az esküvői darabok személyre szabva készülnek el, érdemes egy-két hónappal a nagy nap előtt megrendelni őket.

További információért várjuk megkeresését.

0
    0
    Shopping Bag
    A Shopping Bag üresVissza a webshopba