fbpx

2019 Ősz-téli kollekció

2019 Ősz-téli kollekció

URBAN WOMAN: középpontban a dinamikus n a VIKTORIAVARGA Budapest új, 2019-es sz/Tél kollekciójában

Középpontjában a modern, kifinomult dolgozó n áll, aki mindig mozgásban van. Világlátott, stílusos és dinamikus, sokat utazik és minden helyzetben feltalálja magát. Leginkább a nagyvárosban van elemében, és színt visz élénk, vibráló ruháival a legnagyobb betonrengetegbe is. Az otthona Budapest, mindig ide tér vissza, innen meríti energiáit az újabb kihívásokhoz. A kollekció formáihoz, vonalaihoz is ez a város adta az inspirációt.

Újdonságot jelent az eddigi kollekciókhoz képest, hogy nagy szerepet kaptak az egyes darabokon belül a színkontrasztok, így gyakran találhatunk kéket zölddel, pirosat pinkkel vagy mustársárgát kékeslilával párba állítva. A f színek: piros, kobaltkék, smaragdzöld, mustársárga, bronz és a fekete, mely kiváló ellenpontként szolgál az élénk árnyalatokhoz. A ruhákon megjelen minták pedig ezúttal nem organikusak, hanem geometrikusak és csíkosak.

Ahogyan ez már megszokott, az Urban Woman kollekcióban is változatosan variálható darabok kaptak helyet, melyek réteges, egész napra alkalmas és kényelmes öltözéket alkothatnak. Nyugodtan fel lehet venni ket napközben az irodába, de csupán egy kicsit ersebb sminkkel már koktélpartira vagy vacsorára is tökéletesen megfelelnek. 

Fotó: Vágó Csaba
Model: Fehér Panna
Haj: Militaru Vivien
Make up: Pólya Veronika
0
    0
    Shopping Bag
    A Shopping Bag üresVissza a webshopba