fbpx

A márkáról

A MÁRKÁRÓL

A VIKTORIAVARGA BUDAPEST

a a vibráló, kifinomult nők kortárs divatmárkája.

Izgalmas szabásvonalak, minőségi anyagok és sok-sok szín jellemzi a kollekciókat. Az egyedi darabok játékosak, életörömöt sugároznak, energiával töltik fel viselőiket.

Elegánsak, hordhatóak, mégis egyedi, szemet gyönyörködtető sziluettekkel, amelyek akár egész napos viseletként is kiválóan funkcionálnak. Az egyes kollekciók darabjai könnyedén kombinálhatók egymással, így igazán időtállóak. A darabok légiességet sugároznak, mégis bennük rejlik a városi nő eleganciája és ereje.

 

A márka két meghatározó vonalat képvisel. A szezonális kollekciók hangulatokat, inspirációkat, kreatív, újító világot jelenítenek meg, folyamatosan új formákat keresve a szépség és elegancia kifejezésére. A Signature kollekció a márka meghatározó vonala, a kifinomult anyagok és újító vonalak egyvelege, magas minőségi kézi kidolgozású részletekkel. Estélyi ruhák, alkalmi felsők, szoknyák és kézzel készült kabátok eklektikus keveréke.

A TERVEZŐRŐL

Varga Viktória 2018-ban alapította meg a

VIKTORIAVARGA BUDAPEST márkát.

„Egész életemben álmodoztam az alkotásról, majd arról, hogyan váltom valóra az álmaimat.

Teniszjátékosként kezdtem a karrieremet, majd tenisz edzőként folytattam, és ezután egyenes út vezetett a pénzügyi diplomáig. Ezt követően éveken át különböző pénzügyi pozíciókban dolgoztam, de hiányzott az életemből a kreativitás. Rövid időre Kanadába, Torontóba sodort az élet, ahol hamar rájöttem, hogy másfajta életet szeretnék élni, ideje megvalósítani az álmaimat. 2014-ben tettem meg az első nagy lépést ehhez, beiratkoztam a KREA Kortárs Művészeti Iskola divattervező szakára.

Ruháimmal szeretném arra inspirálni a nőket, hogy vállalják önmagukat és merjék megélni nőiségüket, valamint hordjanak színeket, hiszen egy jól eltalált árnyalat kiemeli a szépségüket és erősíti kisugárzásukat.”

 

2020-ban Glamour Women of the Year jelölt divattervező kategóriában.

FILOZÓFIA

A VIKTORIAVARGA BUDAPEST

ruhadarabok a pozitív életérzés jegyében készülnek.

Hagyományos kézművesség modern tervezői megoldásokkal ötvözve, légies és időtlen esztétikát sugározva.

Varga Viktória, a márka névadó tervezője szerint:

„Színekbe öltöztetjük az életet”.

AUTENTIKUS

Kreatív és elhivatott csapat. Magas minőségű tervezés és kivitelezés – szeretet és törődés.

 

FENNTARTHATÓSÁG

HÁZON BELÜLI 

és helyi

GYÁRTÁS

 

TERMÉSZETES ANYAGOK

100 % selyem, gyapjú,

organikus pamut

 

Újrahasznosítás, tartósság,

tudatos gardrób

építése

0
    0
    Shopping Bag
    A Shopping Bag üresVissza a webshopba