fbpx

2020 TAVASZ-NYÁR

Megújulva

Óvilági vonzerő új köntösben

A Tavasz-Nyár 2020-as kollekció a kortárs, fehérben úszó Moszkva hangulatát ötvözi a tervező sikkes esztétikájával. A hosszú séták a széles, végeláthatatlan körutakon, a város komplex történetei, az egyszerre jelenlévő modernitás és történelem, valamint az összehasonlíthatatlan naplemente adta az inspirációt. Jellemző épületek és kulturális jelenségek, mint például a fantasztikus Bolshoi színház, a Boldog Vazul székesegyháza, a pávaóra vagy a matrjoska is megjelennek az egyes darabok szabásában, illetve mintáiban, néhol erőteljesebben, néhol alig érzékelhetően.

A Keleti napkelte lágy világosságát jelképezi a menta, türkiz, zöld és fehér, melyekhez a naplemente árnyékait idéző vörös, lila és pink párosul, létrehozva egy teljes spektrumot.

A kollekció romantikus darabjai gazdagon applikáltak, pomponok, nagy masnik, és többféle réteg jelenik meg, a tervező sok virágmotívumot használ. A selyem továbbra is domináns anyag, melyhez új csipkék és a tüll társulnak. A rövid és midi hossz jellemző, hangsúlyosak a derekak, a sziluettek pedig vékonyak. Sok-sok is részlet adja a Tavasz-Nyár 2020 kollekció karakterét.

A lágy, tiszta szabásvonalakat gazdag kiegészítők ellensúlyozzák: gallérok, sálak, aranyfülbevalók, fejdíszek, csipke kézelők, orosz kendők és tiarák. Jelen van tehát az óvilág esztétikuma – megújulva.

Fotó: Vágó Csaba
Modell: Gál Eszter (VM Modell)
Haj: Militaru Vivien
Make up: Domonkos Eszter
Helyszín: Pintér Aukciós Galéria
0
    0
    Shopping Bag
    A Shopping Bag üresVissza a webshopba